Meri Popins izobraževanja in svetovanja za starše

31.8.2017

 

Meri Popins poleg varstva otrok staršem nudi oporo tudi z izobraževanji in svetovanji.

Naša izobraževanja so prilagojena potrebam sodobnih staršev, zato obravnavamo aktualne tematike našega vsakdana, kot so iskanje ravnovesja med poslovnim in osebnim življenjem, družinski odnosi, komunikacija v družini, stres, izgorevanje. Vsa naša izobraževanja so praktično naravnana, s konkretnimi primeri iz vsakdanjega življenja. Potekajo v obliki delavnic, kar pomeni, da ves čas poteka dvosmerna komunikacija med predavateljem in udeleženci. Zaradi obsežnosti za vsako od izobraževalnih tematik predvidevamo več delavnic, da lahko starši svoje znanje nadgradite glede na potrebe in želje. Vsaka delavnica ponuja tudi konkretna priporočila, ki jih lahko takoj po udeležbi na delavnici uporabite in preizkusite v praksi.

Poseben poudarek namenjamo tečajem s področja prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja, ki smo jih prilagodili posebej za starše z majhnimi otroki. Zavedanje, da se večina nesreč zgodi, ko smo skupaj z najdražjimi, je dovolj močan razlog, da se naučite, kako pravilno ukrepati v nujnih primerih. Prav tako dejstvo, da se izvajanje določenih ukrepov prve pomoči pri otroku razlikuje od tistih, ki jih izvajamo pri odraslem. Če boste pripravljeni, vas v nujnih primerih ne bo zagrabila panika, ampak boste s potrebnimi znanji in veščinami odreagirali mirno in pravilno.

Vsi izvajalci naših izobraževanj so priznani strokovnjaki, z bogatimi življenjskimi in predavateljskimi izkušnjami. Več o njih si lahko preberete v njihovih profilih na naši spletni strani (kdo smo/predavatelji), kjer najdete tudi bolj podrobne opise posameznih izobraževalnih vsebin (rezerviraj/izobraževanja).

 

Staršem, ki imate željo po osebni rasti in razvoju, omogočamo individualne coachinge z izbranim strokovnjakom, nudimo pa vam tudi individualno psihološko svetovanje kot podporo pri reševanju izzivov vsakdanjega življenja. Svetovanje poteka tako, da na prvem srečanju z izbranim strokovnjakom opredelite svoja pričakovanja in jih skupaj z njim in v skladu z njegovimi priporočili, uskladite.

Vsi naši sodelavci, ki izvajajo coachinge in svetovanja, so priznani strokovnjaki z ustrezno izobrazbo in bogatimi izkušnjami.

 

Z izvedbo izobraževanj pričnemo konec septembra, prva od izbranih tematik bo, kako lahko uspešno dvignete nivo lastne energije in motivacije za uspešno starševstvo. O konkretnem terminu in možnosti prijave vas bomo pravočasno obvestili.

IndividuaIni coachingi in psihološko svetovanje pa so vam na voljo že sedaj. Pri nas ni čakalnih dob, z našim izbranim strokovnjakom se boste lahko sestali že v roku nekaj dni.

 

Breda Banfi, Meri Popins

 

 

Sledili smo svojemu srcu… Nastala je Meri Popins.Mnenja in priporočila staršev so ključna pri izboru, kje in koga najamete za varstvo vašega otroka
Prijava na novice

Košarica