Elena K.

Svetovalec/ka
Predavatelj/ica
 • Elena K.
  Elena K.

  Elena K.

  Svetovalec/ka
  Predavatelj/ica
  Predstavitev:

  Sem pedagoginja in transakcijska analitičarka-svetovalka, specializantka psihoterapije. Po končanem študiju na Filozofski fakulteti in delu v šolstvu sem se leta 2005 začela ukvarjati s psihološkim svetovanjem. Specializirala sem se za delo z otroki, starši in partnerji. Posvečam se družinskim in osebnim težavam in razrešitvi le teh. Pri delu z otroki jim s pomočjo njihovega dojemanja sveta in njihovega načina komunikacije, pomagam pri reševanju težav, ki jih imajo. Študij transakcijske analize, smer svetovanje, sem zaključila pri Zoranu Milivojeviću. Pri delu uporabljam tehnike transakcijske analize in logosinteze.

  Po dolgoletnem delu na področju šolstva in izkušnjah s starši, pedagogi in otroki, sem se profesionalno poglobila tudi v področje kakovostnih odnosov in osebne rasti posameznika. Vodim delavnice in predavanja za starše, najstnike in otroke. Staršem pomagam, da vzpostavijo čim boljši odnos z otroki. Na delavnicah starši pridobivajo samozaupanje in občutek varnosti v vlogi starševstva, zaupanje v otroke in njihovo samostojnost ter nove veščine pri komunikaciji z otroki in partnerji.

  V privatnem življenju sem mama in žena, hčerka, sestra, prijateljica, kolegica. Ljudje imamo kar veliko vlog in dobro je, da je tako. Sem srečno poročena 18 let in z možem in sinom živim v Ljubljani.