Janez H.

Svetovalec/ka
Predavatelj/ica
 • Janez H.
  Janez H.

  Janez H.

  Svetovalec/ka
  Predavatelj/ica
  Predstavitev:

  V svojih predavanjih se osredotočam na teme, ki udeležence spodbujajo k zdravemu načinu življenja in razmišljanja, saj je za optimalno zdravje potrebno ravnovesje. Zato, da lahko polno izkoristimo svoje potenciale, je potrebno delovanje na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Tako lahko ohranjamo psihično in fizično zdravje, mentalno trdnost ter ravnovesje med zahtevami delovnega mesta in zasebnimi obveznostmi. Poslovne in strokovne izkušnje na področju človekovega doseganja sem nabiral pri delu z vrhunskimi prodajalci, menedžerji in športniki tako v Sloveniji kot tudi v državah Srednje Evrope. Izobraževal sem se pri Jimu Loehru na Floridi (Human Performance Institute) in sem certificiran trener za delavnice Moč polne angažiranosti.

  Vse tisto, kar učim na svojih predavanjih in delavnicah tudi živim in se zavedam odgovornosti, ki jih prinaša starševstvo.

  Zadnjih pet let se posvečam coachingu, saj se trend razvoja človekovega potenciala giblje v tej smeri. Delam individualno tako z zaposlenimi v podjetjih kot s tistimi posamezniki, ki se odločajo za razvoj, napredovanje ali osebnostno rast s pomočjo coachinga. Kot certificiran coach se nenehno izobražujem in nadgrajujem svoje znanje, redno sem v kontaktu s coachi iz drugih držav, da ostajam na tekočem z novostmi in najboljšimi praksami. Sem član združenja Mednarodne coaching zveze, kjer sem bil certificiran leta 2013. Pridobil sem certifikat Executive Coach v Londonu, leta 2015 (Stakeholder Centered Coaching, Marshalla Goldsmitha, enega od pionirjev coaching pristopa). Izobraževal sem se tudi pri Johnu Whitmoru in Timu Gallawayu, ki sta začetnika modela GROW in principa Inner Game.

  Sem oče šestih otrok in tudi v svoji družini uporabljam coaching pristop kot učinkovito metodo za razreševanje dilem in ugotavljanje interesov pri odraščajočih otrocih.