Anja

Varuška / Varuh
 • Anja
  Anja

  Anja

  Varuška / Varuh
  Starost:

  36

  Izobrazba:

  absolventka Fakultete za podjetništvo, Gea College

  Izkušnje:

  štiri leta izkušenj s privatnim varstvom otrok različnih starostnih skupin, tudi mlajših

  Dodatna funkcionalna znanja:

  profesionalna smučarka, poznavanje iger z žogo, animacija otrok ob različnih priložnostih, znanje angleškega jezika

  Predstavitev:

  Sem dobra poslušalka, dobra poznavalka osebnostnih tipov ljudi, predvsem pa odlična komunikatorka, saj sem več kot pet let delala s strankami v prodaji. Vse to in tudi moj pozitiven odnos do življenja, sproščenost, srčnost in to, da znam biti tudi zabavna, so moje osebnostne lastnosti, ki mi pridejo prav tudi pri varstvu otrok. Z mano ni nikoli dolgčas, vedno se kaj dogaja. Družina mi je zelo pomembna, zato tudi varstvo otrok opravljam odgovorno. Otroke imam rada, zame predstavljajo čisto energijo, nikoli se jih ne moreš naveličati in všeč mi je, da sem lahko zraven, ko se razvijajo. Zato je lepo je opravljati to delo in ob tem še sam osebnostno rasti.

  Reference:

  Anja was frequently babysitting for my three years old son. I find her very well organised, punctual and reliable. She is also highly trustworthy and magnificent at recognising and understanding child's emotional and physical needs. Having her taking care of my child in my absence, I felt safe and confident that he is in good hands. My son also developed strong and loving attachment to her. Because of her natural affinty towards children, she is in my opinion, highly appropriate person to put your child in trust with. That's why I deeply recommend her for a babysitter.

  Anja je v zadnjih dveh letih v moji službeni odsotnosti pogosto skrbela za mojo štiriletno hčer, ki je po naravi hiperaktivna in zahteva veliko pozornosti. S svojo toplino, znanjem, iznajdljivostjo in veliko mero potrpežljivosti je dosegla zame nepredstavljive rezultate njene umirjenosti in zadovoljstva. Po mojem mnenju je izjemno pozitivno vplivala na mojo hčer in z njo ustvarila doživljenjsko pristno vez. Vsekakor bi jo priporočila za varuško vsakemu staršu, ki mu je dobro počutje, zadovoljstvo in razvoj otrok na prvem mestu – torej vsem!