Nina

Varuška / Varuh
 • Nina
  Nina

  Nina

  Varuška / Varuh
  Starost:

  1997

  Izobrazba:

  profesorica pedagogike in andragogike

  Izkušnje:

  7 let izkušenj z varstvom otrok v javnih vrtcih in privatnem varstvu, starostne skupine od 3 mesecev do 9 let. Animatorka v programih ZPM Vič-Rudnik in vzgojiteljica na letovanjih več kot šest let.

  Dodatna funkcionalna znanja:

  učiteljica otroške telovadbe, otroškega plezanja in joge za najmlajše, animacija otrok na rojstnih dnevih in letovanjih, znanje angleščine

  Predstavitev:

  Starši pri meni najbolj cenijo strokovnost, komunikativnost in sproščenost. Sem zanesljiva in skrbna, prilagodljiva, vendar tudi odločna. Sem športno aktivna in svojo ljubezen do športa prenašam tudi na otroke, vedno sem pripravljena na akcijo. Ker se mi zdi bistveno, da v življenju počnem stvari, ki so mi pomembne in s katerimi lahko nekaj doprinesem, sem bila vedno vpeta v delo z otroki, ki mi je v veliko veselje. Izbrala sem poklic in delo, ki me izpolnjuje, v njem uživam in lahko izražam svojo kreativnost, mi je v zabavo in v njem najdem lepoto tudi v čisto običajnih stvareh.

  Reference:

  V našem športnem klubu Nina že četrto leto vodi telovadbo, plezanje in rolanje za različne starostne skupine otrok. Izvaja tudi vadbo malčkov s starši. Izkazala se je kot odgovorna in zanesljiva sodelavka, z velikim smislom za delo z otroki. To potrjujejo otroci sami, ki radi prihajajo na ure, prav tako zadovoljstvo z njenim delom izražajo tudi starši. Delo opravlja vestno, korektno in v skladu z navodili. Z njenim delom smo zelo zadovoljni in jo z veseljem priporočamo.

  Nina je opravljala delo varuške mojemu sinu. Nanjo sem se lahko vedno zanesla. Otrok jo ima izredno rad, saj ga nikoli ni samo čuvala, ampak se je z njim tudi ukvarjala, igrala in razvijala njegove sposobnosti. Nina ima izreden čut za otroke, je odgovorna, prijazna oseba in tudi strokovno podkovana, kar se tiče vzgoje otrok. Nino na podlagi najinega sodelovanja z veseljem priporočam.